AKSARAY / MERKEZ - Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi

08.01.2019 SALI GÜNÜ YAPILACAK YAZILI SINAVLAR

07. 01. 2019 Pazartesi günü ilimizde yaşanan yoğun kar yağışından dolayı okullar bir gün tatil edilmiştir.

Öğrencilerimiz 08.01.2019 Salı günü, 2. Ders saatinde; MATEMATİK dersinin yazılısı yapılacaktır.

28.12.2018 CUMA GÜNÜ YAPILACAK YAZILI SINAVLAR

26/27. 12. 2018 Çarşamba ve Perşembe günü ilimizde yaşanan yoğun kar yağışından dolayı okullar iki gün tatil edilmiştir.

Öğrencilerimiz  28.12.2018 Cuma günü, 2. Ders saatinde; Felsefe-Mantık-Sanat Tarihi derslerinin yazılıları, 5. Ders saatinde ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin yazılısı yapılacaktır.

Sayın Velimiz,

2018-2019 Öğretim Yılı 1.Kanaat dönemi öğretmen veli görüşmesi 02 ARALIK 2018 Pazar günü saat 11.00–13.00 saatleri arasında aşağıdaki gündem doğrultusunda yapılacaktır. Öğretmen veli görüşme yerleri duyurumuz ekindedir.

Anılan gün ve saatte toplantıya katılmanızı arz/rica ederim.

Orhan AVAN

Okul Müdürü

GÜNDEM:

1-Öğrenci başarı durumu

2-Devam Devamsızlık durumu

3- Öğrenci kişisel sorunlar

Ekm

Birbirinden değerli uzmanların farklı mesleki konularda tecrübelerini paylaştıkları "TECRÜBE KONUŞUYOR" videoları EBA´da.

Ekm

#BirMilyonÖğretmenBirMilyonFikir ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan öğretmenlerimizin eğitim ve öğretim hakkında birbirinden değerli fikir, proje ve önerilerini Millî Eğitim Bakanlığı’na iletebilmeleri için hazırlanmış dijital bir platformdur. Devlet okullarında görev yapan öğretmenlerimiz MEBBİS, özel okullarda görev yapan öğretmenlerimiz ise EOKUL kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yaparak her türlü proje ve önerilerini paylaşabilecek ve sonrasında fikirlerinin ne aşamada olduğunu platform üzerinden takip edebileceklerdir.

HAFTALIK DERS PROGRAMI EN SON HALİYLE SİTEYE YÜKLENMİŞTİR

Yetiştirme Kursları öğrenci  başvuruları başlamıştır.

Pansiyona yerleşen öğrencilerimizin listesi yayınlanmıştır.