AKSARAY / MERKEZ - Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi

Ekm

Birbirinden değerli uzmanların farklı mesleki konularda tecrübelerini paylaştıkları "TECRÜBE KONUŞUYOR" videoları EBA´da.

Ekm

#BirMilyonÖğretmenBirMilyonFikir ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan öğretmenlerimizin eğitim ve öğretim hakkında birbirinden değerli fikir, proje ve önerilerini Millî Eğitim Bakanlığı’na iletebilmeleri için hazırlanmış dijital bir platformdur. Devlet okullarında görev yapan öğretmenlerimiz MEBBİS, özel okullarda görev yapan öğretmenlerimiz ise EOKUL kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yaparak her türlü proje ve önerilerini paylaşabilecek ve sonrasında fikirlerinin ne aşamada olduğunu platform üzerinden takip edebileceklerdir.

HAFTALIK DERS PROGRAMI EN SON HALİYLE SİTEYE YÜKLENMİŞTİR

Yetiştirme Kursları öğrenci  başvuruları başlamıştır.

Pansiyona yerleşen öğrencilerimizin listesi yayınlanmıştır.

2017-2018 ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM GENEL VELİ TOPLANTIMIZ

29 NİSAN 2018 PAZAR GÜNÜ

SAAT 11.00-13.00 ARASINDA YAPILACAKTIR.

ÖĞRETMENLERİMİZİN SAAT 10.45’TE OKULUMUZDA TOPLANTI İÇİN HAZIR BULUNMALARIHUSUSU ÖNEMLE DUYURULUR.

Sayın Velimiz,

2017-2018 Öğretim Yılı II.Kanaat dönemi öğretmen veli görüşmesi 29 NİSAN 2018 Pazar günü saat 11.00–13.00 saatleri arasında aşağıdaki gündem doğrultusunda yapılacaktır. Öğretmen veli görüşme yerleri duyurumuz ekindedir.

Anılan gün ve saatte toplantıya katılmanızı arz/rica ederim.

Orhan AVAN

Okul Müdürü