KENDİMDE ARADIM, KENDİMİ BİLDİM, GELEN SAADETLE GELSİN, GİDEN SELAMETLE GİTSİN DİYE ADLI ETWİNNİNG PROJESİ ULUSAL KALİTE ETİKETİNİ, ARDINDAN DA AVRUPA KALİTE ETİKETİNİ ALMAYA HAK KAZANDI.

2021 yılı için Türkiye'nin önerisi * Azerbaycan, İran İslam Cumhuriyeti, Kuzey Makedonya ve Romanya'nın desteğiyle Hacı Bektaş Veli'nin Vefatının 750. Yıl Dönümü; * Azerbaycan, Bosna-Hersek, Kuzey Makedonya ve Özbekistan'ın desteğiyle Yunus Emre'nin Vefatının 700. Yıl Dönümü; * Kuzey Makedonya ve Romanya'nın desteğiyle İran ve Azerbaycan ile ortak dosya olarak Ahi Evran'ın Doğumunun 850. Yıl Dönümü UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programına alınmisti. Okulumuz UNESCO Kulübü olarak, bu değerli kişileri tanımak ve tanıtmak amacıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılında "Kendimde Aradım, Kendimi Bildim, Gelen Saadetle Gelsin, Giden Selametle Gitsin Diye" adlı Etwinning projesini yürüttük. Yaptığımız verimli çalışmalar sayesinde önce ulusal kalite etiketini, ardından da Avrupa kalite etiketini almaya hak kazandık. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

01.12.2021 916

01-12-202101-12-2021