TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Proje Yarışmasında Kayseri Bölge Finaline Davet Edilen Proje Ekimiz Milli Eğitim Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

TÜBİTAK'ın her yıl düzenlemiş olduğu lise öğrencilerinin katılım gösterdiği bölge finalinin bu yıl 50.si düzenlendi.

2019 yılı TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projelerine katılan danışman öğretmenimiz Dilek AKÇA ile bölge finaline katılan öğrencilerimiz Seda Nur ALPER ve Beyza Nur GÜCÜN, okul müdürümüz Orhan AVAN eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL´ı ziyaret ettiler. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL, öğrencilerimize hediyelerini vererek başarılarının devamını dilediler.

21.03.2019 533

21-03-201921-03-201921-03-2019