OKULUMUZUN PERSONELİ ÖMER DAL İLE BÜTÜN GAZİLERİMİZİN

Milletleri millet yapan bir takım değerler vardır. Bu değerler o milletin güç kaynaklarıdır. İşte bu değerlerden bir tanesi de "Gaziliktir". Ecdadımız "Ölürsem Şehit, Kalırsam Gaziyim" düsturuyla savaşmış, canını ortaya koymuş, en büyük miraslardan birisi olarak bize bu yüce unvanları bırakmıştır.

Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanları, ԁestansı tarihimizin уaşaуan abideleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk fedakârlığının ölümsüz destanlarıdır.

Her yıl 19 Eylül tarihinde kutlanan "Gaziler Günü" dolayısıyla SBL ailesi olarak; 1994 yılında Güneydoğu'da askerlik yaparken Kuzey Irak'ta PKK terör örgütüyle çatışmada gazi olmuş okul personelimiz Ömer DAL ile diğer tüm gazilerimizin "Gaziler Günü" kutlarız.

Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürümüz Orhan AVAN ile okul personeline teşekkür ederiz.

01.10.2019 603

01-10-201901-10-201901-10-2019