OKULUMUZUN 2019 YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI :

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi olarak beşinci mezunlarımızı verdiğimiz bu yıl 2019 Üniversite Sınavı Yerleştirme sonuçlarına göre Aksaray'da TM alanında %70 YERLEŞTİRME BAŞARISI ile ilimizde hem okulumuzun hem de Sosyal Bilimler Liselerinin farkını ortaya çıkardık.

Okulumuzdan mezun olan 100 öğrencimizden 70 öğrencimiz başta ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi olmak üzere ülkemizin değişik illerinde bulunan üniversiteleri kazanarak bizleri gururlandırdılar.

Bu başarıda emek veren değerli idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, destek personelimizi ve geleceğimizin teminatı olan kıymetli öğrencilerimizi cânı gönülden bir kere daha kutluyoruz.

Sevgili gençler, sizleri başarınızdan dolayı kutluyor, kazandığınız bölümlerde ve gelecekteki meslek hayatınızda başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun. Bu yıl tercih yapmayan ve bir yıl daha bekleyerek tercih yapmaya karar veren öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyoruz.

16.08.2019 2048

16-08-2019

meb_iys_dosyalar/68/01/973040/dosyalar/2019_08/16004652_YerleYtirme_SonuclarY_1.rar