OKULUMUZUN 2018 YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI :

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi olarak dördüncü mezunlarımızı verdiğimiz bu yıl 2018 Üniversite Sınavı Yerleştirme sonuçlarına göre Aksaray'da TM alanında İLK BEŞ öğrenci ve %69.56 YERLEŞTİRME BAŞARISI ile ilimizde hem okulumuzun hem de Sosyal Bilimler Liselerinin farkını ortaya çıkardık.

Okulumuzdan mezun olan 92 öğrencimizden 64 öğrencimiz ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, TOBB, Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi gibi ülkemizin değişik illerinde bulunan üniversiteleri kazanarak bizleri gururlandırdılar.

Bu başarıda emek veren değerli idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, destek personelimizi ve geleceğimizin teminatı olan kıymetli öğrencilerimizi cânı gönülden bir kere daha kutluyoruz.

Sevgili gençler, sizleri başarınızdan dolayı kutluyor, kazandığınız bölümlerde ve gelecekteki meslek hayatınızda başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun. Bu yıl tercih yapmayan ve bir yıl daha bekleyerek tercih yapmaya karar veren öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyoruz.

ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI

1-           Hukuk Fakültesi: 22