Okulumuzda Aksaray Gençlik Merkezi tarafından

Okulumuzda Aksaray Gençlik Merkezi tarafından "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konulu konferans verildi

14.12.2018 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda okulumuzun Hazırlık sınıfı öğrencilerine Aksaray Gençlik Merkezinde çalışan Gençlik Lideri Hilal EŞMEKAYA tarafından "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konulu konferans vermişlerdir.

Kudüs'ün tarihçesi, İslam toplumundaki yeri, Mescid-i Aksa, Filistin halkının yaşadıkları sıkıntılar ve bizim için önemi söyleşi tarzında bir konferansla verildi. Gençlik liderleri, ziyaret ettikleri Kudüs, Yafa gibi Filistin şehirleri hakkındaki izlenimlerini, duygularını fotoğraflarla paylaştılar. Öğrencilerimizin sorularını cevaplandırarak konferansı sonlandırdılar.

Kudüs'le ilgili bilgilerini, izlenimlerini ve duygularını bizimle paylaşan Aksaray Gençlik Merkezinde çalışan Gençlik Liderleri Hilal EŞMEKAYA'ya teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

19.12.2018 495