“OKU-YORUM, YAZI-YORUM PROJESİNİN” KONUSU OLAN “KUTADGU BİLİG ve YUSUF HAS HACİP” HAKKINDA ÇEVRİMİÇİ SEMİNER TOPLANTISI YAPILDI.

“OKU-YORUM, YAZI-YORUM PROJESİNİN” KONUSU OLAN “KUTADGU BİLİG ve YUSUF HAS HACİP” HAKKINDA ÇEVRİMİÇİ SEMİNER TOPLANTISI YAPILDI.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün “Oku-Yorum, Yazı-Yorum Projesinin” bu öğretim yılının konusu olan“KUTADGU BİLİG ve YUSUF HAS HACİP” hakkında alanlarında uzman Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa TANÇ hocamız ile Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı BölümüÖğretim Üyesi Prof. Dr.Suat ÜNLÜ hocamız tarafından çevrimiçi seminer vermiştir.

Seminere Aksaray ili koordinatörüolan okulumuzun başkanlığında Abdülhamit Han Fen Lisesi, Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi, Şehit Nurullah Sabırer Fen Lisesi ile Afyon ili ortak okulumuz Bolvadin Raziye Sultan-Yusuf Kayabaşı Sosyal Bilimler Lisesi’nin idarecileri, danışman öğretmenleri ve proje öğrencileri katılmıştır.

Ülkemizin değerli bilim insanlarından biri olanProf. Dr. Mustafa TANÇ hocamız ileProf. Dr. Suat ÜNLÜ hocamıza zamanlarını ayırıp bizlerle bilgilerini ve kazanımlarını paylaştıkları için çok teşekkür eder, akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

10.02.2024 45

 

10-02-202410-02-202410-02-202410-02-202410-02-2024