DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASİ ETKİNLİKLERİMİZ .

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASİ ETKİNLİKLERİMİZ .

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" yönergesi kapsamında hazırlanan etkinlik takvimi çerçevesinde 1. gün sınıflarımızda "Kelime Oyunları", "Yeteneğini Paylaş" etkinlikleri ve okul genelinde voleybol maçı yapıldı. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" yönergesi kapsamında hazırlanan etkinlik takvimi çerçevesinde 2. gün de dopdolu geçti. Hazırlık ve 10. sınıf öğrencilerimiz Aksaray Kültür Merkezi kütüphanesini ziyaret ederek burada kitap okuma etkinliği düzenlerken diğer sınıflarımız da eş zamanlı olarak okulumuzda kitap okudular. Öğrencilerimizin kendi konularını seçtikleri ve konuşmalarını hazırladıkları  SBLxTALK etkinliği konferans salonunda yapıldı. 

Süleyman Demirel Üniversitesinden dekan yardımcısı ünlü hattat ustası Yusuf BİLEN hocamız öğrenci ve öğretmenlerimizle hüsn-i hat atölyesi gerçekleştirdi. Dr. Mustafa Fırat GÜL ile "Popüler Tarih Akademik Tarihe Karşı" tarih söyleşisi gerçekleştirildi. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19.01.2024 151