BÜYÜK ÖNDERİMİZE SAYGI VE MİNNETLERİMİZLE

BÜYÜK ÖNDERİMİZE SAYGI VE MİNNETLERİMİZLE

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 85.yıldönümü münasebetiyle okulumuzun bahçesinde ardından konferans salonunda 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenlendi.

 

Anma programını hazırlayan Kültür Edebiyat Kulübü Danışman Öğretmeni Dilaver SERİN hocamız ve kulüp öğrencilerine, Müzik Öğretmenimiz İzel Türkeli ATİLA ve okul müzik grubu öğrencilerine, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Matematik Öğretmeni Ayşe ERDOĞAN hocamıza,Atatürk Haftası ile ilgili hazırlanan Atatürk köşesi, okul panoları ve kitap sergisinin sunumunu hazırlayan Müdür Yardımcısı Dilek AKÇA hocamıza ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif Akbulut Kalem hocamıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi olarak bizlerde Büyük önderimiz Atatürk´ün gelecek nesillere söylediği "Yolunda yürüyen bir yolcunun yalnız ufku görmesi kâfi değildir. Muhakkak ufkun ötesini de görmesi ve bilmesi lâzımdır" sözü ışığında hayatını, şahsiyetini ve eserlerini inceledikçe Ondan daha çok şey öğreniyor ve öğrendikçe de kendisine daha fazla hayranlık duyuyoruz. Bu nedenledir ki, Onu daha iyi anlamaya, fikirlerini ve eylemlerini daha çok özümsemeye gayret etmeli, büyüklüğünü dünyanın kabul ettiği böyle bir lidere sahip olmanın övüncünü her zaman içimizde gururla taşımalıyız.

 Büyük Önderimiz,

            Bize bıraktığınız mirası bize gösterdiğiniz hedefe doğru, çağdaş uygarlığın önüne taşımak en kutsal görevimizdir. Bütün hayatında, bize ruhundaki ateşten canlılık verdin, emin olaziz hatıran sönmez meşale olarak ruhumuzu daima ateşli ve uyanık tutacaktır." ...

            Ebedi mekanında huzurlar içinde ol..

            Saygılarımızla !...

22.11.2023 100

22-11-202322-11-202322-11-202322-11-202315-11-202322-11-202322-11-2023G